Usluge

2

VOĐENJE
DRUŠTVENIH MREŽA

Složićete se: društvene mreže su u ovo današnje vreme jedan od najjačih prodajnih alata. Mesto gde možete prikazati i pokazati svoje proizvode i predstaviti se u najboljem svetlu.

Pričanjem ne samo drugačijih, nego i kreativnih i posebnih priča o vašem proizvodu skrenućete pažnju na sebe i biti mnogo zapaženiji od mora istih ili sličnih. A to će vam doneti i veću prodaju.

BLOGOVI

Ukoliko imate sajt i blog, a nemate baš puno inspiracije, vremena i ideja da svake nedelje objavljujete zanimljive članke i tekstove ovo bi mogla da bude prava usluga za vas. Storytelling u blogovima pokazuje svoju moć. Da bi priča bila što efektnija ona zahteva malo duže tekstove, a blogovi su idealna prilika da vaš proizvod pokaže sav svoj  potencijal i karakteristike.

U blogu, kroz pričanje priča, može mnogo toga da se kaže i da se na emotivan način približite svojim kupcima.

3
4

PISANJE SADRŽAJA ZA SAJTOVE

Kada se sajt popunjava tekstom, naslovima i podnaslovima, pored priče, važan je i KOPIRAJTING.  Pretraživanje interneta i traženje istih ili sličnih tekstova je ok. Međutim, mnogo je bolje da vi pričate, ja slušam i na taj način rešavamo probleme kupaca baš vašom ponudom, zar ne?

Pričanje i kopirajting su JEDNA PRIČA čiji je cilj veća prodaja, poverenje i bolja komuniacija sa kupcima.

Dodatne usluge

Izrada vizuelnog identiteta

Kreiranje Instagram feeda, pričanje priče kroz kolaže

Opis proizvoda za online prodavnice

Teze, par rečenica ili pasusi;
informativno i deskriptivno

Pisanje priručnika, newsletter-a...

U edukativne, reklamne, informativne ili prodajne svrhe

Administracija WordPress sajta

Unos teksta, dodavanje sekcija, uređivanje blogova po SEO

Kako ja pričam baš vaše priče?

proces je jednostavan, INTUITIVAN i logičan

Onog trenutka kada mi kažete da ste spremni da priču o vašem proizvodu predstavite svetu rađa se jedno neraskidivo prijateljstvo između vas i mene. Moja misija je da ovom svetu dam puno lepih priča i emocija, a vaš proizvod je sigurno baš jedan od tih priča. 

Daklem, ja slušam – vi pričate, o vama, o vašem proizvodu, kako ste počeli, zašto ste počeli, zbog čega ste želeli da odustanete pa niste, kako je nastao vaš brend/proizvod i sve tako redom. Za kvalitetnu priču su važni svi detalji.

Vrlo često ću biti polaznik na vašoj edukaciji, radionici ili konferenciji, gost na ručku u vašem restoranu, kolaču u poslastičarnici ili bilo gde drugo gde vi živite i radite posao koji vas pokreće. Provodiću vreme sa vama, učestvovati u vašim važnim procesima, novostima, događajima i dešavanjima, kako bih  što bolje prenela sliku proizvoda i vas samih, vašim kupcima. Jer u emocijama nema foliranja, sve je stvarno, pravo i uživo, a kupci najviše reaguju na iskrenost, slažete se?

I nije tu stvar samo do pričanja priče, nego i do IDEJA koje kreiramo i eksperimentišemo njima zajedno. Storytelling je proces koji traje. To je važno da znate.

I tako to krene… Priča za pričom… Lajk za lajkom…

I eto ga, već ste autentčni. Po određenoj emociji prepoznatljivi.

Da, da, da…

Vaš proizvod već ima svoju priču

Samo je treba konačno napisati

Priče koje žive, dišu i rastu

Naš problem nije bio taj što nismo imali šta da kažemo, nego što smo imali previše toga što je trebalo sažeti u priče koje će neko voleti da čita.

Javila nam se Maja i došla da nas čuje. Pažljivo smo procenjivale da li se dobro razumemo, beležile misli i stavove danima. Ispričale sve što smo htele na moj način - Majinim penkalom.

Veoma cenim što se Maja istinski potrudila da razume sve uglove naše profesije, stavove pa čak i stručnu literaturu koja je pomogla da autentična priča bude i stručna i profesionalna.

To je bila vrednost saradnje sa Majom.
Ivana Mandić
Vrtić Duga i Komenski
Ukratko, Maja ima mnogo opcija za kreativni rad. Odličan timski igrač i uvek radi sa entuzijazmom i pozitivnom energijom.

Jako maštovita ličnost koja poseduje izvanredan talent za pisanje. Njena sposobnost da kreira privlačne i zanimljive tekstove, kao i njena veština da izrazi svoje misli jasno i precizno, bile su od velike koristi za projekat na kome smo radili zajedno. 

Njen talenat da kreira neuobičajene ideje čine je idealnom za poslove u kreativnom sektoru, kao što su pisanje scenarija, knjiga ili scenaristički rad u filmu i televiziji. Pored toga njene ideje bi se mogle iskoristiti i u oblasti digitalnog marketinškog sadržaja, kao što su blogovi ili društveni mediji.
Artjom Suvorov
Shtreber - online platforma za učenje
Kontakt

Za sva vaša kako, zašto, šta i koliko pitanja

info@majaumicevic.rs