IMATE JOŠ NEPOPUNJENIH MESTA U VAŠEM PRODUŽENOM BORAVKU I VRTIĆU?

To znači da su vaši kapaciteti daleko veći od potražnje i da ne znate kako to da nadomestite?

Postoji način da se jasno istaknete na internetu i tržištu uopšte i budete PRVI privatni vrtić koji će se najviše preporučivati u gradu

Lako.
Planiranom strategijom.

Marketing srategija nije ništa drugo do niza akcija koje se trebaju preduzeti kako bi se ostvarili željeni rezultati (veći broj upisanje dece u ovom slučaju). To podrazumeva jedinstven vizuelni nastup na društvenim mrežama, adekvatan sajt i oglašavanje.

Vi verovatno već i sami vodite svoje društvene mreže, čak i bustujete objave i ne vidite potrebu za stručnim marketing timom. To je u redu ako ste zadovoljni postignutim i imate dovoljan broj upisa.

Ako niste, i želite još bolje rezultate, onda je ovo najbolje mesto na internetu gde trenutno možete biti. Odaćemo vam tajnu  da kačenje slika uz kratke opise na Fejsu nema mnogo veze sa marketingom, pa se vi sada sa razlog možete zapitati:

Ogromna.

Zamislite da vam pukne cipela i vi se sami upustitu u lepljenje. Možda će na kratke staze vaša majstorija lepkom držati, ali već posle nekoliko dana će se opet odlepiti.

Makreting je isto usko specijalizovana profesija i time se ljudi bave godinama, ceo svoj život. Marketing stručnjaci poznaju sve tajne svoj zanata, prate trendove i koriste profesionalne alate kako bi na što bolji način istakli sve benefite vašeg poslovanja.

Mi tačno znamo kako da budete vrtić koji će se najviše preporučitvati u gradu na duge staze. U tome se krije ta OGROMNA razlika. 

Naravno, vi ste profesionalci u svojoj oblasti

Ali ovde moramo da napravimo razliku. Vaša profesija je učiteljska, vi čuvate i edukujete decu.

Mi se bavimo marketingom, digitalnim marketingom. To je profesija za sebe.

Kao što vi znate mehanizme na koji deca najbolje uče pesmice, tako mi znamo kako da dođete do još više roditelja koji će upisati svoju decu baš u vaš vrtić, produženi boravak ili bilo koju drugu grupu za edukaciju dece.

Suština je u tome da svako radi svoj posao najbolje što zna i onda dolaze najbolji rezultati. 

Tek onda postajate NAJPPREPORUČENIJI u gradu.

U digitalnom marketingu sve ima smisla i ništa se ne radi napamet.

Na osnovu brojnih statistika se prave mini strategije za svaki naredni mesec i reaguje se u trenutku ako nešto ne ide po planu. 

Verujemo da neko poput vas ko vodi svoj biznis i brine o brojnim tekućim poslovima, ne može da bude u korak sa novim marketing trendovima i oblicima komunikacije. Nekada je to bila obična slika, a danas složeni vizual kao što ste videli gore na primeru.

Poslovanje je takvo, promenljivo. I sami ste najverodostojniji svedoci koliko su se navike dece i roditelja promenile samo u poslednjih godinu dana.

Roditelj danas donosti odluku o upisu i na osnovu vaših aktivnost na društvenim mrežama i sajtu.

Jeste, ali...

To je samo jedan od najbitnijih kriterijuma roditelja prilikom odabira produženog boravka ili vrtića. I džaba vam ako ne znate da istaknete to na internetu na adekvatan način. Pored toga, tu je još puno presudnih činilaca koji su roditeljima važni prilikom upisa u produženi boravak i koji vas dele od vrtića koji se najviše preporučuje u gradu. A to su:

sjajna atmosfera u dečijim grupama

proporcionalin broj dece i vaspitača

aktivnosti koje imate

kako deca uče i šta su naučila
za vreme boravka

ljubav i pažnja koja se poklanja deci

komunikcaija sa decom i roditeljima

Dakle, roditelji žele da vide mnogo više.

Kao što smo već rekli, postavljanje samo slika uz kratak opis, rečenicu ili par reči na Fejsu nije dovoljno.

Kad neko treba da vam poveri svoje dete na skoro celodnevno čuvanje, gleda i meri svaki detalj koji smo gore naveli. Uvek imajte na umu da vi kroz nastup na društvenim mrežama gradite poverenje, a to je mnogo važna stvar, složićete se?

Kod roditelja koji su već odlučili da upišu svoje dete u privatan vrtić ili produženi boravak uglavnom mesečna naknada ne igra tako veliku ulogu koliko POVERENJE.

Poverenje

...se gradi vremenom kroz niz kontinuiranih akcija predviđenih marketing planom....

PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE I VIDEA

VIZUELNI IDENTITE

WEB PREZENTACIJA

SAJT I SEO

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

FACEBOOK, INSTAGRAM, TIK TOK

OGLAŠAVANJE

fACEBOOK I GOOGLE

I dok mi osmišljavamo strategiju,
Vi dobijate...

više vremena

snage i energije koju možete uložiti na osmišljavanje dečijih aktivnosti

svoj marketing tim

koji brine o svakom vašem koraku na internetu i uspehu poslovanja

jasniji fokus

na ono što najbolje radite - edukacija i čuvanje dece

kontinuiranu podršku

stručno i profesionalno mišljenje u vezi svake ideje koju imate

za brojne preporuke za vaš vrtić